en EN 

Vormgevers In Kunststof

RPP is een allround kunststof gerelateerd bedrijf dat u als klant helpt in het vervaardigen van een op kunststof gebasseerd eindfabricaat. Lees in dit menu hoe wij u van dienst kunnen zijn en wat de mogelijkheden zijn om u product tot leven te brengen.


Duurzaam


Van de landbouwsector tot de industriƫle sector en van sportgebied tot wegbouw, wij kunnen u op alle mogelijke manieren met onze kennis van kunststof tot dienst zijn. Kunststoffen laten vaak een snelle en relatief goedkope uitvoering toe. Ze zijn duurzaam, corrosiebestendig en kennen een lang leven.


Wij bieden een volledige voor- en nabewerking, waarbij wij onder andere gebruik maken van twee 3-assige CNC-gestuurde freesmachines.

Eduard

Eduard Hida, 15 jaar in dienst


'Een uitgedacht idee dat binnen een teamproces van nul tot een eindproduct vervaardigd wordt, betekent iedere keer weer een mooie ervaring voor mij.'


Ik werk sinds 15 jaar bij dit bedrijf. In die tijd heb ik veel geleerd wat betreft kunststof. Een mooie en schone materiaalsoort waar je erg veel producten uit kunt maken. Wanneer er weer nieuwe ideeƫn op tafel komen, geeft het een kick om deze in de praktijk te brengen. Als we met het hele team dan een product fabriceren, ben ik blij dat we weer een tevreden klant hebben. Het mooie is dat ik ook na 15 jaar, bijna iedere dag nog dingen leer.

<b>Eduard</b>