en EN 

Sectoren

RPP is in vele sectoren actief. Voorheen waren wij voornamelijk in de agrarische- en industriële branche werkzaam, maar wij zien steeds meer sectoren naar boven drijven op kunststofgebied.


Kunststof is overal


In de loop der jaren hebben wij dan ook onze sporen verdiend op andere markten zoals de landbouw, tuinbouw, grond-, weg- en waterbouw, carrosseriebouw, sportgebied, medische industrie, interieur, reclame en automotive. We zijn dus van alle markten thuis. Tegenwoordig zijn kunststoffen overal te vinden. Het is zeer duurzaam in de gebruiksfase waarbij ze zorgen voor hygiëne, veiligheid, gebruiksgemak en plezier. Daarnaast vormen kunststoffen een milieuvriendelijke en kostefficiënte oplossing voor veel innovatieve producten en technologische doorbraken.


Kom eens langs bij RPP


Heeft u een idee, kom dan gerust eens langs en bekijk samen met ons wat de mogelijkheden zijn.

Eduard

Eduard Hida, 15 jaar in dienst


'Een uitgedacht idee dat binnen een teamproces van nul tot een eindproduct vervaardigd wordt, betekent iedere keer weer een mooie ervaring voor mij.'


Ik werk sinds 15 jaar bij dit bedrijf. In die tijd heb ik veel geleerd wat betreft kunststof. Een mooie en schone materiaalsoort waar je erg veel producten uit kunt maken. Wanneer er weer nieuwe ideeën op tafel komen, geeft het een kick om deze in de praktijk te brengen. Als we met het hele team dan een product fabriceren, ben ik blij dat we weer een tevreden klant hebben. Het mooie is dat ik ook na 15 jaar, bijna iedere dag nog dingen leer.

<b>Eduard</b>