en EN 

Sectoren

Kunststof is overalRPP is in veel verschillende sectoren actief. Voorheen waren wij voornamelijk in de agrarische- en industriële branche werkzaam. Nu zien wij steeds meer sectoren naar boven drijven op het gebied van kunststof. In de loop der jaren hebben wij dan ook onze sporen verdiend op andere markten zoals de landbouw, tuinbouw, grond-, weg- en waterbouw, carrosseriebouw, sportgebied, medische industrie, interieur, reclame en automotive. We zijn dus van alle markten thuis. Tegenwoordig zijn kunststoffen overal te vinden. Kunststof is zeer duurzaam in de gebruiksfase waarbij het zorgt voor hygiëne, veiligheid, gebruiksgemak en plezier. Daarnaast vormen kunststoffen een milieuvriendelijke en kostefficiënte oplossing voor veel innovatieve producten en technologische doorbraken.


Heeft u een idee of bent u benieuwd of wij u kunnen helpen in uw secotor/branche? Kom dan gerust eens langs of neem contact met ons op en bekijk samen met ons wat de mogelijkheden zijn.

Eduard

Eduard Hida, 17 jaar in dienst


'Een uitgedacht idee dat binnen een teamproces van nul tot een eindproduct vervaardigd wordt, betekent iedere keer weer een mooie ervaring voor mij.'


Ik werk sinds 17 jaar bij dit bedrijf. In die tijd heb ik veel geleerd wat betreft kunststof. Een mooie en schone materiaalsoort waar je erg veel producten uit kunt maken. Wanneer er weer nieuwe ideeën op tafel komen, geeft het een kick om deze in de praktijk te brengen. Als we met het hele team dan een product fabriceren, ben ik blij dat we weer een tevreden klant hebben. Het mooie is dat ik ook na 17 jaar, bijna iedere dag nog dingen leer.

<b>Eduard</b>